Vogel kleurplaat

Vogel kleurplaat

Op deze pagina vind u een overzicht van goede websites om gratis vogel kleurplaten te kunnen downloaden. Hieronder noem ik de beste 5 websites, en geef ik een korte beschrijving wat voor soort kleurplaten er op deze site te vinden zijn. Dus, wilt u erachter waar u de beste vogel kleurplaat kan vinden neem dit artikel dan even door.

Vogelbescherming kleurplaten

vogelbescherming kleurplaat

Bij vogelbescherming zijn een aantal zeer mooie vogel kleurplaten te downloaden als pdf. Er staan redelijk makkelijke in te kleuren platen op, maar ook wat kleurplaten voor gevorderde. Er zijn 16 verschillende kleurplaten te downloaden van vogels als oehoe, ijsvogel en boomklever.

Schoolplaten

schoolplaten vogels

Op schoolplaten.com zijn heel veel kleurplaten te vinden die vooral geschikt zijn voor het onderwijs. Dus, kleurplaten die makkelijk in te kleuren zijn voor kinderen. Uiteraard staan er ook vogel platen op, maar ook over heel veel andere onderwerpen zijn er op deze site genoeg platen te vinden. Er zijn op deze site een stuk meer vogel kleurplaten te vinden dan bij vogelbescherming.

Topkleurplaat

topkeurplaat vogels

Bij topkleurplaat.nl is net als bij de hierboven genoemde website, een groot scala aan vogel kleurplaten te vinden. Deze platen zijn wel wat meer voor gevorderde tekenaars. Maar ook op deze site zijn er platen van mussen, spreeuwen, merel, roodborstjes en ander veel voorkomende vogels te vinden.

Leukekleurplaten.nl

leukekleurplaten.nl

Op leukekleurplaten.nl zijn er ook over heel veel onderwerpen platen te vinden. Er staat ook een grote diversiteit van verschillende vogels op de platen. Dit staat er op de website zelf over:

Gek van vogels en wil je er ook een kleurplaat van inkleuren? Dan ben je op deze pagina op de goede plek. Wij hebben allerlei vogel kleurplaten voor je verzameld. Kies de leukste en print hem uit om hem in te kleuren. Of kleur ze allemaal in natuurlijk. Ben je op zoek naar een specifieke vogel? Kijk dan eens naar onze papegaaien kleurplaten of uilen kleurplaten.

Leukvoorkids.nl

vogel kleurplaten

Op leukvoorkids.nl zijn onder andere veel kleurplaten voor kinderen te vinden, maar ook enkele kleurplaten die voor gevorderde zijn. Tevens is er op deze site ook een mogelijkheid, om tekst aan de kleurplaat toe te voegen. Handige functie om meteen jou naam of de datum er op te zetten.

Van vogel kleurplaat naar vogel determinatie

Bent u door het inkleur van kleurplaten geïnteresseerd geraakt in vogels? Neem dan vooral een kijkje op onze website. Op deze website kunt u alle vogelsoorten uit Nederland bekijken. Heeft u een vogel in de tuin, bos, stad, weide etc. gezien en bent u benieuw hoe deze vogel heet? Neem dan vooral even een kijkje op onze website, en wellicht kunt u determineren welke vogel soort u heeft gezien! Dat kunt u makkelijk en eenvoudig doen via onze pagina Soort determineren. Tevens hebben wij een leuke blog waar we het hebben over vogels en vogel nieuws. Op zoek naar leuke vogelweetjes kijk dan op onze pagina vogelweetjes.