2 jaar bbirdsplace.nl

Inmiddels bestaat mijn website bbirdsplace.nl al iets meer dan 2 jaar, daarom vind ik dit een mooi moment om u op de hoogte te brengen van de voortgang van mijn website. Allereerst hartelijk dank voor het bezoeken van mijn website en de leuke reacties die ik van jullie ontvang!

Toen ik 2 jaar geleden met mijn website begon had ik in eerste instantie heel weinig websitebezoekers, maar dit is de laatste tijd flink toegenomen. Ik heb mijn site uitgebreid met een nog completere vogeldeterminatiegids, wat het voor bezoekers makkelijker maakt om vogelsoorten op naam te brengen. Inmiddels staan alle algemeen voorkomende vogelsoorten en ook een groot deel van de zeldzame vogelsoorten die voorkomen in Nederland op mijn website. Ik heb veel blogs geschreven over vogelweetjes en vogels kijken. Ook heb ik een pagina toegevoegd met vogelsoorten die op de ‘Rode lijst‘ staan. Door deze bovenstaande toevoegingen heb ik veel extra bezoekers op mijn website gekregen.

Vooral het vogelweetje ‘hoe oud wordt een vogel?‘ blijken websitebezoekers erg interessant te vinden en is daarmee ook de meest bekeken pagina op mijn website geworden. Deze pagina wordt dagelijks meer dan 30 keer bekeken. Daarnaast wordt de pagina ‘vogel determinatie‘ vaak bekeken door bezoekers en worden met deze pagina al veel vogelsoorten op naam gebracht. Door al deze bezoekers heb ik afgelopen maand een nieuw record gevestigd. Mijn website werd op 10 april namelijk 93 keer bezocht op een dag!

Misschien is het u inmiddels ook al opgevallen dat er op sommige plekken op mijn website advertenties staan. Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met het plaatsen van enkele advertenties op mijn site, waarmee ik op jaarbasis ongeveer mijn hostingskosten kan betalen. Ik ben een student en daarom zijn deze inkomsten voor mij erg welkom. Uiteraard ga ik niet te veel advertenties plaatsen, want dat zou mijn mooie website en de gebruiksvriendelijkheid ervan niet ten goede komen.

Ik ben benieuwd of mijn websitebezoekers nog een paar tips of leuke ideeën hebben, waarmee ik mijn website nog beter kan maken. Ik zie jullie reacties graag tegemoetkomen!

Nieuwsbrief

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *